.

.

N/P világűrben Bolygó Fali Matricák Űrhajós Fali Matrica a Gyerekek, Fiúk, Lányok Szoba Fali Matricák Meghámozzuk, majd Bottal Fali Dekoráció Hálószoba, Nappali Tükör Osztályteremben(TKQ)

N/P világűrben Bolygó Fali Matricák Űrhajós Fali Matrica a Gyerekek, Fiúk, Lányok Szoba Fali Matricák Meghámozzuk, majd Bottal

HUF 2146.50

Az összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

【Kapott & méret】 : 2 db trópusi növények fali matricák.minden ív mérete 30cm×85 cm / 11.8"x 33.4 inch. 【TIPP HASZNÁLATA】 : Válasszon egy sima, tiszta, száraz felületre.DIY inspiráció, a matricák könnyen alkalmazható!cserélhető, újrafelhasználható, Nem maradék, áthelyezhető!nem szükséges eszközök, csak a saját kezében van!. 【MINTA 】 : A gyönyörű trópusi növény, fali matricák, mint egy kusza hívja a szerelem, alkalmasak a beillesztés a TV háttér.A fal a nappaliban háttérben, ez egy nagyon friss lelkipásztori stílus.Mikor kitakarította a házat, látja a zöld mindenhol.Ha a természet, a test, mind a lélek nyitott, kényelmes. 【ALKALMAZÁS FELÜLET】 : Lehet alkalmazni bármilyen sima, tiszta felületek, például a falak, üveg ajtó,ablak, ablak, szekrény, stb.Nagy fal dekoráció a gyerek szoba, vagy a Nappaliban. 【Ügyfélszolgálat】 : bátran forduljon hozzánk, ha van olyan termék a problémákat.Mi minden tőlünk telhetőt, hogy a lehető legjobb szolgáltatást.Díszítse otthonát a növény levél fali matrica.Használd a fantáziád, hogy különleges legyen.Szintén egy szórakoztató tevékenység, hogy a család vagy a barátok.Jellemzők : 1.Anyaga : PVC 2. A kapott Méret : 2 db trópusi növények, fali matricák,minden ív mérete 30cm×90cm/11.8"x35.4inch 3.Tartalom : DIY inspiráció,a matricák könnyen alkalmazható!cserélhető,újrahasználható , Nincs maradék, áthelyezhető!nem szükséges eszközök, csak a saját kezében van!Utasítások : 1.Alkalmazott : lehet alkalmazni, hogy minden sima , tiszta, száraz felületet a fal, csempe, üveg,bútor,stb, alkalmas piszkos vagy durva felületű.Cserélhető, kreatív. 2.Megjegyzés : ellenőrizze, hogy a fal felülete egyenletes, sima,száraz, tiszta.Ez a fal matrica jön a tekercs csomagot, kérem feküdt súlya alatt, amíg nem válik lapos, mielőtt alkalmazni a falon, hogy a legjobb eredményt. 3. Stick összhangban a képet, vagy DIY saját ötlet. 4. Nem transzfer film szükség, egyszerűen csak húzza meg a botot,húzza le a papírt, majd bottal a falon, előkészíti a közepén, hogy jobbra-balra. 5. Ha aggódsz a matricák jön le,Majd nyomja meg finoman a hitelkártya.Ügyfélszolgálat : ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen termék problémák.Mi minden tőlünk telhetőt, hogy a lehető legjobb szolgáltatást.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak