.

.

JUSTBINGFENG Állítható Jóga, Balett Sport Húzza meg a Szíjat Multi-Funkcionális Növeli Lába Ereje Fitness Öv Rugalmasság Lábak Képzési Szakaszon Gyakorlat Zenekarok Ellenállás (Szín : Rózsaszín)

JUSTBINGFENG Állítható Jóga, Balett Sport Húzza meg a Szíjat Multi-Funkcionális Növeli Lába Ereje Fitness Öv Rugalmasság Lábak

HUF 3399.30

Az összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

A szórakoztató, könnyen használható : az ellenállás zenekarok használhatók gyakorlása közben nézni a kedvenc TV-sorozat.Csak tedd egy vagy két kört a kar, csukló, comb, láb vagy boka, meg lehet kezdeni egy kalória-égető feladat.A rugalmas heveder anyag rendkívül tartós, ellenáll a tépte, húzta.A bőrrel való érintkezés terület fel van szerelve egy puha tok, hogy a bőrrel való érintkezés puha, kényelmes.A lazítás, valamint a szigorodó az öv teszi, hogy az érintkező terület szélesebb, nem fog nyomást.Könnyen hordozható.A szórakoztató, könnyen használható : az ellenállás zenekarok használhatók gyakorlása közben nézni a kedvenc TV-sorozat.Csak tedd egy vagy két kört a kar, csukló, comb, láb vagy boka, meg lehet kezdeni egy kalória-égető feladat.1. Nyitott mellkasa, gyönyörű back2. Karcsú arms3. Gyakorlat a waist4. Húzza meg a thighs5. Emelje fel a hips6. Nyúlik a calf Specification : Termék : nyitó Puha lace Weight : 288 GMaterial : gumi + heveder + állítható buckle Color : zöld, rózsaszín, purple Function : Nyújtás kialakítása, jóga, felosztása horse Note : Egy bizonyos hiba miatt kézi mérés normális.A csomag Tartalmazza : 1* feszültség band1* táska.

Tulajdonságok

Product:
Soft opening lace
Weight:
288G
Material:
elastic band + webbing + adjustable buckle
Color:
green, pink and purple
Function:
Stretching and shaping, yoga, splitting horse
Note:
A certain error due to manual measurement is normal.
Package Included:
1* tension band :
1* bag :

A vásárlók is választanak