.

.

JIAX Babakocsi,Babakocsi Kocsi Babakocsi - Moduláris Rendszere, Könnyű Babakocsi, Sokoldalú, Könnyű Csecsemő autósülés Átutalás, Nagy Tároló Kosár, Utazási Babakocsi (Méret : Stílus 7)

JIAX Babakocsi,Babakocsi Kocsi Babakocsi - Moduláris Rendszere, Könnyű Babakocsi, Sokoldalú, Könnyű Csecsemő autósülés Átutalás,

HUF 67498.65

Az összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

✦Nagy tér alszik kosár légáramlás : mobil gyerekágy, fáradt, álmos, csak aludj, baba RV, meleg, kényelmes, biztonságos, egészséges. ✦Hűvös nyár : teljes légáramlás, szélálló meleg, alkalmas a négy évszak. ✦Egyik lába két fék biztonságosabb : gear típusú mechanikus fék berendezés, a fék nem csúszik, egy lábbal, két fék a fék időben, a biztonság fokozható. ✦Rögzített csavarkulcs : az alvó kosár nem rázza meg, de a kis ereklyét csavarkulcs hatékonyan megoldja a remegett a következő három államokban. ✦Magasság beállítása fogantyúval : A megfelelően állítható a magassága a tolórúd.Anyag : alumínium alloy Basket anyag : Oxford cloth Baby kocsi kerék típus : természetes rubber Bearing kapacitás : 15kg Applicable életkor : újszülött, 1-36 hónap, 1-3 years Stroller összecsukható babakocsi cart Give a baba kényelmes utazás!Ez a babakocsi lehet beállítani, hogy lehetővé teszi a babát, hogy üljön, vagy feküdjön le.Fel van szerelve egy megfordítható ülés, a baba arcát, te vagy az utcára néznek, a szerkezeti kialakítás növeli biztonságát, a pedál fék biztonságosabb.Állítható kupola, alkalmazkodni képes, hogy különböző időjárási körülmények között.Adjustment Suitable csecsemők : 1-36 hónap.A babakocsi lehet használni, mint egy ágy csecsemők számára, 1-től 36 hónapig, de lehet cserélni egy helyet alkalmas a gyermekek számára, 1-től 36 hónapig.Ez lehet használni a csecsemők, kisgyermekek➤ Üdvözöljük a store There sok stílus, a boltban, akkor menj a boltba, hogy keresse meg a➤ Kromatikus aberráció pedig hiba : Ez normális is lehet, mivel a kis kromatikus aberráció között a felvétel látószöge a fény. / 1-2 cm hiba miatt különböző mérési eszközök.Ez normális.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak