.

.

GUAERGUOER Tiszta Ágynemű asztali Futó, Kongque - Len, Pamut Kézműves Mindkét Oldalon Gépben Mosható, csúszásgátló, illetve Ránctalanító Vastag tablemat (Méret 14X60in, K2 Kávé + Rafi Fű)

GUAERGUOER Tiszta Ágynemű asztali Futó, Kongque - Len, Pamut Kézműves Mindkét Oldalon Gépben Mosható, csúszásgátló, illetve

HUF 4453.65

Az összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

Könnyen kezelhető - Gépben Mosható, Alacsony Vas Szükség szerint, Vas egy éles pillantást.Amikor vásárolni, tiszta ágynemű, valamint ölelés, annak minden dicsőségét, nem csak kiválasztása alacsony környezeti hatás szövet, hanem támogatja képzett kézművesek, befektetés a tartósság.Minden tétel készítünk egyedi, a maga módján pedig lehet, hogy kis színes vagy mintás változatok – egy jellemző minőségi kézműves vászon darab, ami csak hozzá, hogy a szépség, összehangoltabb Placemats, Asztalterítő, a Vacsora pedig Koktél Szalvéta elérhető ez a gyűjtemény. 1. Ha azt szeretnénk, hogy minden hely gyönyörű, pihentető tartózkodást a GUAERGUOER sorozat meg fog felelni az ön kívánságait.A szenvedély, a természetes szálak pedig egy csapat képzett kézművesek viszi minőségi lakástextil készült tiszta, természetes anyagok.2. Használjuk széles a paletta, s fordítson figyelmet arra, hogy az apró részleteket, hogy hozzon létre a klasszikus mű alkalmas a modern élet.Ezek a művek lehet adni az anyák, a barátok, mint a különböző ünnepi ajándékok anyák, Hálaadás, Karácsony, stb. kollégám!3. A double-layer design fokozza a termék vastag, csúszásmentes, tartós, ránctalanító, valamint a nem-deformáció jellemzők.Miután a gép mosás, ez kerül majd a szárított, hogy az élet könnyebb.4, A termékek vannak osztva három sorozat : balett, tango (fésült pamut), valamint a páva (vászon).Kiválaszthatja, hogy a preferenciák, illetve otthoni környezet.5. A GUAERGUOER termék sorozat, több klasszikus pamut, vászon placemats, nagy sűrűségű fésült pamut placemats, tiszta ágynemű placemats, nagy sűrűségű asztalterítő, tiszta vászon asztalterítő, tiszta ágynemű táblázat zászlók, nagy sűrűségű fésült pamut táblázat zászlók, vacsora, valamint Koktél szalvéta, remélem, hogy hozzá színű, a szépség az élet .

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak