.

.

KEEPREAL Állat Pingvin 2db Vízálló Nedves Táska Pelenka Nedves Zsákokat Nagy Kapacitású Mosható, Újrahasználható a Nedves Fürdőruhát,Piszkos Tornaterem, Ruhát, Pelenkát,Elektronika,Piperekészlet is rendelkezésre áll.

KEEPREAL Állat Pingvin 2db Vízálló Nedves Táska Pelenka Nedves Zsákokat Nagy Kapacitású Mosható, Újrahasználható a Nedves Fürdőruhát,Piszkos

HUF 1078.65

Az összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!. 290 twill vízálló ruha.Importált. ➤KÉT RÉSZES MÉRET11.8x14.2a; 5.9x8.7in. ➤ANYAG LEÍRÁSA-290 twill vízálló ruha,teljes arcot nyomtatás. ➤TÖBBSZÖRÖS FELHASZNÁLÁS-A nagy méret is használható tároló pelenka, fürdőruha, strand törölköző, sportruházat, fürdőruha, stb.Apró darabokra alkalmasak apróságok, mint a fehérneműt, zuhanyzó, zokni, kozmetikumok.A dupla cipzáras zseb megkönnyíti a külön piszkos, tiszta pelenkát vagy egyéb nedves elemeket. ➤KÖRNYEZETVÉDELEM-Vízálló, újrafelhasználható, egy jobb alternatíva, hogy a műanyag zacskók. ➤KÖNNYEN tisztítható-Rutin mosás, gépi mosás, kézi mosás, majd szárítsuk meg.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak