.

.

Szem alatti Párna, Hidrogél Szem Párna, Kényelmes, Hűvös Szem Alatti Foltok Gél Pad Szempilla Hosszabbítás Szem Gél, Tapasz Kollagén Szem Maszk (Arany 10db)

Szem alatti Párna, Hidrogél Szem Párna, Kényelmes, Hűvös Szem Alatti Foltok Gél Pad Szempilla Hosszabbítás Szem Gél, Tapasz

HUF 970.65

Az összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

Prémium Anyagból Készült, kiváló minőségű anyag, amely biztonságos, nem mérgező, illetve ártalmatlan.külön csomagolási, teljesen zárt szívja tele.Szempilla Eszköz Tartozék : Enyhe, nem hatású, csökkenti a lehetőségét, hogy streaming szemében, amikor szempilla oltása.Alkalmas smink szalon, kozmetikai stúdió, sminkes, profi felhasználásra, személyes használatra.Téma : Speciális ív-alakú design, elfér a legtöbb ember szeme alakja.Segíts, hogy emelje fel a természetes szempillák a gyökér, hogy a szempillák vált, egyenes, sőt.Többfunkciós használat : Nem csak használja a szempilla hosszabbítás, perming ostor, szempilla, színezés.Gazdag a kollagén, a szemfedő is csökkentsék sötét karikák, a finom vonalak, enyhíti a szem fáradtság, táplálják a bőr a szem körül.A csomag Lista : 10 Pairs/Set, 50 Pár/Set, Arany Méret : Kb. 11 x 7 cm / 4.3 x 2.8 a, Ezüst-Méret : Kb. 11 x 8,5 cm / 4.3 x 3.3.Ez a szempilla foltok meghatározott célja a szempilla hosszabbítás.Készült magas minőségű anyag, amely biztonságos, nem mérgező, illetve ártalmatlan.A szemfedő csökkenti a sötét karikákat, majd enyhíteni szem fáradtság.Jellemzők : 1. Készült magas minőségű anyag, amely biztonságos, nem mérgező, illetve ártalmatlan. 2. Enyhe, nem hatású, csökkenti a lehetőségét, hogy streaming szemében, amikor szempilla oltása. 3. Segíts, hogy emelje fel a természetes szempillák a gyökér, hogy a szempillák vált, egyenes, sőt. 4. Különleges ív-alakú design, elfér a legtöbb ember szeme alakja. 5. Gazdag a kollagén, a szemfedő is csökkentsék sötét karikák, a finom vonalak, enyhíti a szem fáradtság, táplálják a bőr a szem körül.Specifikáció : Elem Típus : Szempilla Hosszabbítás Foltok Anyagok : Fiber Választható Színek : Arany, Ezüst Opcionális Stílus : 10 Pairs/Set, 50 Pár/Set Funkció : Szem párna szempilla hosszabbítás Arany Méret : Kb. 11 x 7 cm / 4.3 x 2.8 Ezüst Méret : Kb. 11 x 8,5 cm / 4.3 x 3.3 Súly : Kb. 31-153g Csomag lista : 1 x Állítsa be a Szempilla Hosszabbítás Foltok.

Tulajdonságok

Item Type:
Eyelash Extension Patches
Material:
Fiber
Optional Color:
Gold, Silver
Optional Style:
10Pairs/Set, 50 Pairs/Set
Function:
Eye pads for eyelash extension
Gold Size:
Approx. 11 x 7cm / 4.3 x 2.8in
Silver Size:
Approx. 11 x 8.5cm / 4.3 x 3.3in
Weight:
Approx. 31-153g
Package list:
1 x Set of Eyelash Extension Patches :

A vásárlók is választanak