.

.

Meleg Sattion Baba Haját, Kapcsolatokat M Csokoládé Golyók a Kisgyermek - 2 Hüvelyk Rugalmas Lófarok Birtokosai Kis Haj Nyakkendő Baba Lányok Csecsemők Haj Tartozékok 12 Db, Többszínű (A01)

Meleg Sattion Baba Haját, Kapcsolatokat M Csokoládé Golyók a Kisgyermek - 2 Hüvelyk Rugalmas Lófarok Birtokosai Kis Haj Nyakkendő

HUF 1348.65

Az összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

1.2" Aranyos kis hajam íjak irányba : a hossza a boutique klasszikus csokornyakkendő körül volt 5cm/2inch.Készült 1" magas színvonalú grosgrain szalag, majd csatlakoztassa egy TELJESEN bélelt haj nyakkendő. 2.Amit kapsz : 12piece haj íjak rugalmas a opp táska, mind a baba fogd össze lófarokba íjak haj zenekar a kártyákat. 5colors mutatja a kép,minden egyes szín 2piece. 3.Megfelelő tömeg : nagyon alkalmas kis baba lány, aki vékony, vagy vastag haját.accroding, hogy a vizsgálat az ügyfél, aki elrendelte ,általában vettem, mert thier lánya, aki 5 éves korig,különösen 1 éves, vagy a 7-8month régi. 4.Alkalmak : én vagyok bizalommal vannak a legjobb ajándékokat, a kislánynak szülinapi ajándék ajándék, vagy akár a baba, a mindennapi viselet,mert 5 színben, általában minden nap más-más színeket szerint a ruhák, színek. 5.SZOLGÁLTATÁS WRAMTH FIGYELMEZTETÉS : nyújtunk 100 kellemes utáni szolgáltatás, de ígérem, a minőség lesz satified.Baba haját, nyakkendő, rugalmas, nem egy játékszer, kis részeket, belefulladna a gyermek, ha nem válhat le,felnőtt felügyelete szükséges.Egység szám típus : Uncia.Korosztály (Leírás) Gyerek Haj Típus Minden Szín Színes Márka Hot & Sattion Anyag Szintetikus Gumi.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak