.

.

Eszpresszó Gép Laekerrt 20 Bar Espresso Maker tejhabosító Gőzölő, Szakmai Eszpresszó Kávé Gép, Cappuccino, valamint Latte (sötétkék)

Eszpresszó Gép Laekerrt 20 Bar Espresso Maker tejhabosító Gőzölő, Szakmai Eszpresszó Kávé Gép, Cappuccino, valamint Latte (sötétkék)

HUF 28348.65

Az összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

Ha nem tudjuk megjavítani, elküldünk egy e-utalványt a vételár a hatálya alá tartozó termék, vagy cserélje ki. . 【SZAKMAI ESZPRESSZÓ KITERMELÉS】 Felszerelt olasz készült, 20 bar nyomású szivattyú a tökéletes eszpresszót.Mind az ízek dolgozzák ki egyenletesen során a kitermelés.A magas stabilitás biztosítja, hogy elérjük a tökéletes balance, sima ízű kávét minden alkalommal. 【TÖKÉLETES HŐMÉRSÉKLET】 Felszerelt PID pontos hőmérséklet-szabályozás chip, tartja a készüléket egy stabil, illetve a megfelelő hőmérséklet kitermelése kávét.Ez is biztosítja a legjobb hőmérséklet a könnyű habzó tejet. 【ÁLLÍTHATÓ tejhabosító PÁLCA】 A rozsdamentes-acélból készült erős tej habzó pálca lehet beállítani, hogy elérjék az ideális állam kezdőknek.Ez biztosítja az elegendő gőz, hogy hozzon létre egy gazdag, sűrű, krémes hab, amely lehetővé teszi, hogy készítsen latte art tökéletes cappuccino otthon. 【KEZDŐK BARÁTSÁGOS】 Szivattyú által vezérelt eszpresszó gépek lényegesen hatékonyabb, ők hozam jobb eszpresszó.A tökéletes beállítani, nyomás, hőmérséklet biztosítja a stabilitást a mindennapi kávé.Pedig könnyen fokozza az ízét azáltal, hogy a latte vagy cappuccino, az állítható rozsdamentes acél tejhabosító. 【TOVÁBBI FUNKCIÓK】 Stílusos Design, egyszerű karbantartás.A Laekerrt CMEP01 illik különféle csésze mérete-könnyen tisztítható.Meg lehet duplázni az eszpresszó egy egyszerű érintse meg a lövés kiválasztás gombot.További csésze melegítő lehetővé teszi, hogy élvezze a frissen főzött kávé, a megfelelő hőmérséklet.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak