.

.

Baba Hip Ülés Hordozó Baba Dereka Széklet, Gyermek, Csecsemő, Kisgyermek, Állítható Szíj Csat Zseb-Puha Belső Hatalmas Tároló (Rózsaszín)

Baba Hip Ülés Hordozó Baba Dereka Széklet, Gyermek, Csecsemő, Kisgyermek, Állítható Szíj Csat Zseb-Puha Belső Hatalmas Tároló

HUF 4588.65

Az összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!. 【Alap Információ】a súlya A baba hip ülés fuvarozó kb. 1lb.Megfeleljen a növekvő baba(0~36 hónap/8~45lbs). 【Biztonságos Anyag】Készült, bőrbarát, 100% - os poliészter szálak, majd jól szellőző polipropilén anyag.Nem árt, ha növekszik a baba, vagy a szülő használni lehet tisztítani könnyen. 【Továbbfejlesztett Változata】A tárhely nettó zsebre bővült.A tartós hátsó csat, majd a puha belső párnát, hogy a baba biztonságban a szülők pedig kényelmesebb. 【Ergonomikus Kialakítás】Ergonomikus hip ülés a baba jogosult fuvarozó tökéletesen alkalmazkodik a növekvő baba.A puha belső lehetővé teszi a baba természetes ülő helyzetben. 【Este Fényvisszaverő Csík】Fényvisszaverő csík csatolt.Tartsa a baba biztonságban az éjszaka. -Alap Információk a súlya A baba hip ülés fuvarozó kb. 1lb.Megfeleljen a növekvő baba, aki alatt 36 hónap súly között 8 45lbs. -Biztonságos Anyag, A gyerek hip ülés hordozó anyaga bőrbarát, 100% - os poliészter szálak, majd jól szellőző polipropilén anyag.Nem árt, ha növekszik a baba, vagy a szülő használni lehet tisztítani könnyen. -Továbbfejlesztett Változat A tárhely ande erős vissza csatot, meg a puha belső párnát, hogy a baba biztonságban a szülők pedig kényelmesebb. -Ergonomikus Kialakítás Ergonómiai hip ülés tökéletesen alkalmazkodik a növekvő baba.A puha belső lehetővé teszi a baba természetes ülő helyzetben. -Este Fényvisszaverő Csík Fényvisszaverő csík csatolt.Tartsa a baba biztonságban az éjszaka.A baba súlya csípő ülés fuvarozó kb 450g.Megfeleljen a növekvő baba, aki alatt 36 hónap súly között 8 45lbs.Készült, bőrbarát, 100% - os poliészter szálak, majd jól szellőző polipropilén anyag.Nem árt a babának, vagy a szülő használni, meg lehet tisztítani könnyen.Elhunyt CPC-tanúsítás (Gyermek Termék Tanúsító).A tárhely nettó zsebre bővült.A tartós hátsó csat, majd a puha belső párnát, hogy a baba biztonságban a szülők pedig kényelmesebb.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak