.

.

Haj Háló 20 DB, Smilco 20 Cm Rugalmasságát Láthatatlan Rugalmas Háló Paróka Hálók Haj Konty, Hogy Balett-Táncos Konyha Élelmiszer Serive (Fekete)

Haj Háló 20 DB, Smilco 20 Cm Rugalmasságát Láthatatlan Rugalmas Háló Paróka Hálók Haj Konty, Hogy Balett-Táncos Konyha Élelmiszer

HUF 889.65

Az összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

【Háló Hajháló】 : A haj nettó tartja a haj maradjon munka közben, amíg könnyű, légáteresztő. 【Sokoldalú Paróka Hálók】 : A ruha parókát viselni. A kell a hajad, nettó balett gyakornokok, színészek, hairbun, hotel, a személyzet, az étterem személyzete, szakácsok, utaskísérők, banki alkalmazottak, ápolók, korcsolyázók, stb. 【Prémium Minőségű】 : Rendkívül rugalmas nylon csipke anyag, amely vizsgálják, hogy ellenálljon 33 kiló húzni anélkül, hogy könny. 【Méret】 : Haj nets 0.2", 20" után a teljes nyújtás.Rendszeres Méret Szinte Minden.【Arról, méret utasításokat】 Ez a 20 hüvelykes hajháló egy kis mérete illeszkedik a legtöbb férfi frizurák, női rövid vagy közepes hosszúságú hajamat, mind a gyerekek, vagy a haj konty szakmai igényeinek. 【Megjegyzés】 Ha van egy nagyon hosszú, erős haj, kérjük, vásárolja meg ez a méret szerint a tényleges igények, vagy vesz egy nagyobb méretű a listán, ott biztos, hogy ízleni fog önnek.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak