.

.

Jusy Design Google Pixel 6 Esetben, Anti-Ujjlenyomat-Tartós, Könnyű Ütésálló, Rugalmas Védő Telefon Esetekben Fedezni Pixel 6 (Vörös)

Jusy Design Google Pixel 6 Esetben, Anti-Ujjlenyomat-Tartós, Könnyű Ütésálló, Rugalmas Védő Telefon Esetekben Fedezni Pixel

HUF 538.65

Az összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

【KOMPATIBILITÁSI】Egyetlen célja a Google Pixel 6, tökéletes, könnyű hozzáférést biztosít az összes portok, gombok, hangszóró, kamera.Nem fér a Google Pixel 6 pro, Kérjük, ellenőrizze, hogy a telefon modell megvásárlása előtt. 【TÁMOGATJA a VEZETÉK nélküli TÖLTÉS】Jusy az esetben lehetővé teszi, hogy a Google Pixel 6 vezeték nélküli által felszámított vezeték nélküli töltő nélkül a szóváltás többször eltávolítása, illetve telepítése a telefon esetében. 【KAMERA KÉPERNYŐ VÉDELEM】A megemelt keret kialakítása a Google Pixel 6 védő tok védelmet nyújt a képernyőt, a kamera lencséje, hatékonyan csökkenti a hatása, hogy a mobiltelefon alá, majd elkerülve repedések, karcolások. 【HŰTŐ RÁCS VISSZA DESIGN】vissza design hűtő rács groove segíteni, hogy hőt termel , ami javítja a teljesítményét a Pixel 6, így a telefon hatékonyabban működnek, ha használja, bármikor!. 【30 NAPOS PÉNZ-visszafizetési GARANCIA】Jusy csapat ajánlat, 7*24 órás ügyfélszolgálat, akkor vissza, illetve 100% - os visszatérítést abban az esetben a vásárló nem megfelelő bármilyen okból nincs kockázata, hogy megpróbáljuk mi lesz az ön számára a legjobb szolgáltatást.Jusy Esetben a Google Pixel 6 Pro, Fokozott Tapadás Tartós, Könnyű Ütésálló, Rugalmas TPU Gumi védőburkolat az Pixel 6 Pro.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak