.

.

xiaoruiarui Beltéri Szemetes Luxus Öntött Alumínium Tér Kuka Kültéri Villa Kerti Szemetes, a Hamutartó Irodai Papír Kosár Konyhai Hulladék Tárolók (Szín : Arany)

xiaoruiarui Beltéri Szemetes Luxus Öntött Alumínium Tér Kuka Kültéri Villa Kerti Szemetes, a Hamutartó Irodai Papír Kosár Konyhai

HUF 1618.65

Az összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

SOKOLDALÚ : A mérete, stílusa, hogy ez a munka nagyon sok helyen az egész haza; Ideális otthon, iroda, hálószoba, kézműves szoba, szoba, valamint bármely más szobában, amely előírja, hogy egy dekoratív hulladék; Is nagy a kollégiumi szobák, apartmanok, lakások, Lakóbusz, majd a táborozók.Gyönyörű öntött alumínium szemetes hamutartó, die-casting penész, szép megjelenés, stabil, tartós, javítja a környezeti osztályban.Öntött alumínium kémiailag stabil, kiváló tartósság nehéz körülmények között.Az első, mind a hátsó terelőlapok automatikusan rááll, hogy megakadályozzák a szemetet, valamint a kellemetlen szagokat elől.Felhasználóbarát kialakítás - Nyisd ki a kilincset, a belső vödör, majd cserélje ki a szemetes zsák.A belső hordó van egy fogantyú, amit könnyű mozgatni, tiszta.Home Office Szemetesláda-beltéri Szemetes-Konyhai Hulladék Tárolók, Papír, Basket Product Neve : Öntött alumínium szemetet can Product anyag : öntött alumínium anyag, spray horganyzott steel Product szín : fekete, bronze Applicable helyek : kültéri, park, iroda, szálloda hallban, iskola, stb.gyors : 1. Kérjük, ellenőrizze a méret szín vásárlás előtt.2. Elemek más, mint a termék hulladékok között nem szerepelnek a termék fotó.3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, kis kromatikus aberráció előfordulhat, kérlek, értsd meg.4. Mivel vannak hibák a kézi mérés, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben fogjuk megoldani a problémát, amint lehetséges.6. Üdvözöljük a megosztása, illetve visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak