.

.

SDSF 2db/Készlet Szép Lány HairBow Nyomtatás hajcsat Íjak Hajcsat Gyermekek számára Gyerekek, Lányok, Haj Tartozékok (Színes : 12)

SDSF 2db/Készlet Szép Lány HairBow Nyomtatás hajcsat Íjak Hajcsat Gyermekek számára Gyerekek, Lányok, Haj Tartozékok (Színes

HUF 7317.00

Az összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

1. A különböző stílusok a haj klipek, biztosan megtalálja azt a színt, amely megfelel az édes lány ruha!Ezek a boutique íj haj klipek, hogy a kislány napi viselni, inkább bájos. 2. Minden íj hát ragasztott, szilárdan a fém klip.A fogazott fém klipsz szuper könnyű bejutni a haj, tudták tartani őket, akkor meg nem marad.A klip bázis erős tapadást, könnyű súly, maradhatnak a finom, sűrű haj, a haj elől a kislány arcát. 3. Az íj puha anyagból.Minden íj mellékelt fém klip.A fém klip foga van, hogy tartsa a hajat.Könnyű tartani a hajad nem fog leesni.Az íjak gondosan kézműves szigorú minőség-ellenőrzés érdekében a modell alakja.A kislány úgy fogja érezni, nagyon kényelmes a viselése. 4. Az anyag nagy, szelíd, hogy a hajad, nagyon alkalmas a kisgyermekek kis zsinórra!Ez egy nagyszerű választás a vágási egy kis hajat, hogy az oldalán díszítő zsinór, lófarka, valamint zsinórra. 5. Az íj a tökéletes ajándék bármilyen alkalomra : baba ajándékok, Karácsonyi, születésnapi partik, családi fotózás, ünnepek.Vonatkozó forgatókönyvek : random Type : Hairpin Gender : girls Material : poliészter fiber Style : Novelty Applicable szezon : négy seasons Features : Decoration Pattern típusa : print Department Neve : Children Item Típusa : Headwear User : lány gyermek baby Material : Grosgrain ribbon Size : 3.55 cm.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak