.

.

jiande Súlyzó 2-Es Olimpiai Markolat Lemez, 2, Markolat Súly Lemezek, Olimpiai Lemez Súlyok, Gumis Súlyzó 1.25kg2-20kg2 (Méret : 10kg2)

jiande Súlyzó 2-Es Olimpiai Markolat Lemez, 2, Markolat Súly Lemezek, Olimpiai Lemez Súlyok, Gumis Súlyzó 1.25kg2-20kg2 (Méret

HUF 7060.50

Az összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

➤A műanyag burkolata anyag ellenálló csökken, csillapítás, s nem fáj a földre. ➤Öntöttvas belül, egy-darab fröccsöntés, vasmag, tartósabb. ➤Három nyílás kialakítása, változatos játszik módszerek, használható puszta kézzel, majd fel lehet használni egy súlyzó. ➤Karimás acél gyűrű, kopásálló, 5cm (1inch) nagy fényerejű, súlyzó bár, kössétek be. ➤A boltban a különböző stílusok, színek, el kellene menni a boltba, hogy ellenőrizze.Színe besorolás : 1.25 kg*2, 5kg*2, 10 kg*2, 15 kg*2, 20kg*2 Weight : other Barbell besorolás : gumírozott barbell Choose által fitness hatás : Átfogó fitness exercises Note : 1. Kérjük, ellenőrizze a méret szín a vásárlás előtt.2. Kérjük, vegye figyelembe, hogy mivel különbségeket, a különböző monitorok lehet, hogy a kép nem tükrözi a tényleges színe a projekt, győződjön meg arról, hogy a stílus ugyanaz, mint látható a képen.Jól kézi műszer finom hiba, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.➤ Szállítási idő 10-25 nap➤Ha még mindig nem kapja meg a megrendelést követően 30 napig, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba.➤Ha kell, hogy más stílusok, kérjük, lépjen kapcsolatba velem.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak