.

.

Bluetooth Beanie Sapka LED,Bluetooth Beanie Kalap Beépített Sztereó Hangszóró, Mikrofon Ajándékok Családi Karácsony-Unisex (Fekete-Fehér)

Bluetooth Beanie Sapka LED,Bluetooth Beanie Kalap Beépített Sztereó Hangszóró, Mikrofon Ajándékok Családi Karácsony-Unisex

HUF 2023.65

Az összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

(Bluetooth Beanie fények) Nem csak egy egyszerű, meleg sapkát, de ez is egy Bluetooth Kalap a Fény.Szabad a kezét a téli világít az utat, de az is, hogy vegyék fel, zenét hallgatni, melegen!A LED-Bluetooth-kalap elegáns, nagyon tartós, a hideg tél. (5.0 Bluetooth Sztereó Hangszórók) frissíthető a Bluetooth vezeték nélküli technológiát kínálnak sok stabil, erős kapcsolat, támogatás zene, majd a hívás, könnyű, gyors párosítani az eszközt.Maximális átviteli távolság 33 láb.Beépített Sztereó Hangszórók & Mikrofon, fokozza a zenehallgatási élményt. (5 LED Fényszóró & 3 Világítási Mód) LED modul cserélhető, illetve újratölthető.Akkor távolítsa el azt, hogy díjat a foglalat, autós töltő,laptop, a teljesítmény, bank, stb.Az 5 LED világít 30 méterre.Ez rámutat arra, irányított fény felé, hogy mit nézel a szemeddel.Van 3 fényerő módok : 50% - os fehér LED,100% - os fehér LED,kék & piros villogó riasztás. (Egyetemes & Meleg & Mosható) gazdag, rugalmasság, mind a férfiak, mind a nők egyetemes.Ez meleg viselet a téli hónapokban.Amikor a fejhallgató, s a fényszóró, Bluetooth-kalap 100% - ban mosható!. ( ideális téli ajándékok) Bluetooth LED beanie kalap ideális a szabadtéri tevékenységek, mint a futás, kemping, gyaloglás, kocogás, kerékpározás, vadászat, halászat, túrázás, egyéb tevékenységek szüksége kihangosító világítás vagy a zene az este, télen, ahol kell, hogy a fény az utat .Ez is a legjobb ajándék választás férfiak, nők, tinédzserek.Ez a tökéletes ajándék bárki számára, a család, a barátok.Az Ideális választás a Hálaadás Napja, Karácsonyi, Születésnapi Évforduló.Tulajdonságok : 1.Bluetooth : V5.0+EDR 2.Frekvencia : 20k Hz-22 KHz 3.Átviteli távolság : 10 M, vagy 4.Átviteli távolság a MIC : ≤1 M 5.Li-ion Akkumulátor : 3.7 V/180m A 6.Töltési idő : 2-6 óra 7.Készenléti idő : 60-180 Óra, szóval 8.Folyamatos működési idő : 6-7 óra 9.Bluetooth neve : BT-01 10 Light forrás : LED 11 LED mennyiség : 4 db 12 LED szín : White 13 3 mód LED fényerő : 100% , 50%, 25% 14 Akkumulátor : beépített lítium akkumulátor Használati tippek : 1.Mielőtt elkezdi használni a bluetooth-sapka,kérjük, használja az USB kábelt, hogy töltse fel először. 1.A zene Bluetooth kalap célja, hogy újra és mosható.Lehet, hogy kézzel állítsa be a kalapot megtalálja a Micro USB töltő port, mert a Bluetooth-sapka mosható. 2.Győződjön meg róla, hogy engedélyezze mindkét hívás audio and media audio a Bluetooth beállítása menü a telefon. 3.Kérjük, tekintse meg a használati utasítás be a kalap。Párosítás : nyomja meg az ON/OFF gombot a vezérlőpulton,látni fogja, hogy a KÉK-PIROS fény villog,akkor a rendszer automatikusan adja meg a párosítási mód.Bluetooth neve : BT-01 4.Kérjük, a fülhallgató pedig led fény a kalapból mosás előtt. 5.Kérjük, tartsa meg a készüléket száraz.Csomagolás 1 x Bluetooth Zene Beanie led 2 x Használati Útmutató 1 x Töltő Kábel.

Tulajdonságok

1.Bluetooth:
V5.0+EDR
2.Frequency:
20kHz-22KHz
3.Transmission distance:
10M or so
4.Transmission distance of MIC:
≤1 M
5.Li-ion Battery:
3.7V/180mA
6.Charging time:
2-6 hours
7.Standby time:
60-180 Hrs so
8.Continuous working time:
6-7 hours
9.Bluetooth name:
BT-01
10Light source:
LED
11LED quantity:
4 pieces
12LED color:
White
13 3 modes of LED brightness:
100%, 50%, 25%
14 Battery:
built-in lithium battery
User tips:
1.Before you start using the bluetooth beanie,please use the USB cable to charge it first. :
1.The music Bluetooth hat is designed to be reused and it is washable. You might have to manually adjust the hat to find the Micro USB charging port because the Bluetooth hat is washable. :
2.Make sure you enable both call audio and media audio on your Bluetooth set up menu on your phone. :
3.Please refer to the operation manual inside the hat。Pairing:
press the ON/OFF button of the control panel,you will see the BLUE-RED light blinking,it will automatically enter pairing mode. Bluetooth name
4.Please Take the earphone and led light out of the hat before washing. :
5.Please keep the device dry. :
Packing :
1 x Bluetooth Music Beanie with led light :
2 x Instruction Manual :
1 x Charging Cable :

A vásárlók is választanak