.

.

Tthxqing Fém Felveszi A Nők, Fém Detangle Paróka Hajformázó Fésű, Fém Haj Felveszi A Göndör Haj Afro Comb Fém Vegye Comb, Afro Zsinór Vegye Detangle Paróka Zsinór Hajformázó Fésű(A)

Tthxqing Fém Felveszi A Nők, Fém Detangle Paróka Hajformázó Fésű, Fém Haj Felveszi A Göndör Haj Afro Comb Fém Vegye Comb, Afro

HUF 1088.10

Az összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

[Klasszikus design] A fém fésűt célja ököl forma, kényelmes használni, lehet fésülni a hajam nos, zsinór, valamint az Afrikai stílusú comb ettől lesz igazán vonzó. Az [ALKALMAZÁS] gombot, hogy EGY nagyon hasznos eszköz az élet, ez a haj klip alkalmas, göndör, egyenes haj, fésülködés paróka meg zsinórra, majd egy jó fésű segít létrehozni DIY frizurák fenntartani Afrikai stílusú frizurák. [Biztonságos a fejbőr] Ez a fém fésű már széles fogait, nem éles, nem csiszolt, de nem fáj a fejbőr, illetve a haj.Csomag tartalma : 1*acél haj fésű.Megjegyzés : Mivel a különböző fény a termék lövés, lehet, hogy egy kis színt különbségek a terméket.Haj Válassz, Fém Felveszi a Haj, Combs Detangle Paróka Zsinór Hajformázó Fésű, Haj Felveszi a Göndör Hair Product Description1. [Magas minőségű anyag] Fekete, sima műanyag fogantyú, fém, acél, tű, megerősített fogak, tartós; polírozott fém fogak erős, kedves, nem károsítja a fejbőr.2. [Klasszikus design] A fém fésűt célja ököl forma, kényelmes használni, lehet fésülni a hajam nos, zsinór, valamint az Afrikai stílusú comb ettől lesz igazán vonzó.3. Az [ALKALMAZÁS] gombot, hogy EGY nagyon hasznos eszköz az élet, ez a haj klip alkalmas, göndör, egyenes haj, fésülködés paróka meg zsinórra, majd egy jó fésű segít létrehozni DIY frizurák fenntartani Afrikai stílusú frizurák.4. [Ergonomikus kialakítás] a klasszikus fekete ököl design, ha használja az Afrikai comb, akkor úgy érzi, tele erővel, az aranyos comb kezelni célja egy ököl-alakú fogantyú, amely fésülködj meg is tartani, elegáns .5. [Biztonságos a fejbőr] Ez a fém fésű már széles fogait, nem éles, nem csiszolt, de nem fáj a fejbőr, illetve a haj.Ez a mágikus haj videót, egy ököl kezelni, akkor fésülje a haját, mint egy borbély, valamint a haj, elegáns, vonzó.1. Ezek az Afrikai stílusú csákány tartós, könnyen carry2. Alkalmas a tömeg : ezek a haját túrja nagyon alkalmas a férfiak, a nők, az Afrikai fodrász, borbély shops Features : 1. Erősen ajánlott a göndör haj fekete haj.Használja a haja, szivacs. 2. Ez a haj klip tartós, lehet végezni veled. 3. Professzionális fodrászati eszköz, amely képes kibogozni paróka zsinórra, vagy férfi hajformázó fésű.Anyaga : műanyag + rozsdamentes steel Color : color Size : 23x4.2 cm, 17.6x4.2 cm, 17x7.3cm, 15x7.3cm Package tartalom : 1*acél haj fésű.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak