.

.

Igaz, Vezeték Nélküli Fülhallgató, Bluetooth Fejhallgató,Bluetooth 5.0 Fülhallgató Digitális Kijelző,A Zajcsökkentés Fülhallgató,Hordozható Töltő Esetben,Ergonómikus Fülhallgató(Rózsaszín)

Igaz, Vezeték Nélküli Fülhallgató, Bluetooth Fejhallgató,Bluetooth 5.0 Fülhallgató Digitális Kijelző,A Zajcsökkentés Fülhallgató,Hordozható

HUF 11893.50

Az összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

【Kiváló Teljesítmény】a smart Bluetooth 5.0 chip, a kommunikációs hatás kompatibilitási teljesítménye jelentősen javult, a fogyasztás alacsonyabb, játszani, filmet nézni közelről, hogy nincs késés. 【Automatikus Párosítás】Vegye ki az automatikus csatlakozás, tedd be a automatikus kikapcsolás, a kapcsolati mód több egyszerű. 【Hordozható Töltő Esetben】nagy Teljesítményű power reserve, gyors töltő, fülhallgató, 300 m Ah largecapacity töltés esetben a védelem lemez tele van energiával.Még akkor is feltölthető, amint fel. 【Ergonomikus Kialakítás】Sokáig viselni, fájdalom nélkül.Threepoint támogatás stabilabb. 【Széles Kompatibilitás】Megidézi a SIRI, ami szintén támogatja az Android intelligens asszisztens, hogy a beszélgetés a helyettes olyan egyszerű, tiszta, mint a facetoface.Szolgáltatás : 1. A smart Bluetooth 5.0 chip, a kommunikációs hatás kompatibilitási teljesítménye jelentősen javult, a fogyasztás alacsonyabb, játszani, filmet nézni közelről, hogy nincs késés. 2. Ergonomikus design, hosszú viselni fájdalom nélkül.Threepoint támogatás stabilabb. 3. Automatikus párosítás, vegyük ki az automatikus csatlakozás, tedd be a automatikus kikapcsolás, a kapcsolati mód több egyszerű. 4. Megidézi a SIRI, ami szintén támogatja az Android intelligens asszisztens, hogy a beszélgetés a helyettes olyan egyszerű, tiszta, mint a facetoface. 5. Hordozható töltő esetben, nagy teljesítményű power reserve, gyors töltő, fülhallgató, 300 m Ah largecapacity töltés esetben a védelem lemez tele van energiával.Még akkor is feltölthető, amint fel.Specifikáció : Elem Típus : Bluetooth Fülhallgató Anyaga : ABS-Szín : Mint Látható Képek Súly : Kb. 81g/2.9 oz Bluetooth Verzió : a Kettős Mód Bluetooth V5.0+EDR Támogatási Megállapodás : A2 DP1.3/HFP1.6/HSP1.2/AVRCP1.6/D11.3 a Bluetooth-frekvenciasáv : 2,4 GHZ-es Bluetooth-Átviteli Távolság : 10-15m/393.7-590.6 Akkumulátor : a Jobbra-Balra Fülhallgató Felszerelt 30 m Ah Tölthető Polimer Akkumulátor, a Töltő az Esetben a 300 m Ah Kulcs Funkció : Touch Control Csomag Lista : 2 x Fülhallgató 1 x Töltő Esetben 1 x Kézikönyv 1 x Töltő Kábel.

Tulajdonságok

Item Type:
 Bluetooth Earphone
Material:
ABS
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx. 81g/2.9oz
Bluetooth Version:
Dual Mode Bluetooth V5.0+EDR
Support Agreement:
 A2DP1.3/HFP1.6/HSP1.2/AVRCP1.6/D11.3
Bluetooth Frequency Band:
2.4GHZ
Bluetooth Transmission Distance:
10-15m/393.7-590.6in
Battery:
the Left and Right Earphones Are Equipped with 30 mAh Rechargeable Polymer Battery, and the Charging Case is 300 mAh
Key Function:
Touch Control
Package List:
2 x Earphone 1 x Charging Case :
1 x Manual :
1 x Charging Cable :

A vásárlók is választanak