.

.

Tér Alumínium Konyha Polc 23.2x11.9x4.6in Forgatni 180 Fokban 3 Réteg Többcélú Polc Kijelző Rack Konyha, Fürdőszoba

Tér Alumínium Konyha Polc 23.2x11.9x4.6in Forgatni 180 Fokban 3 Réteg Többcélú Polc Kijelző Rack Konyha, Fürdőszoba

HUF 19290.15

Az összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

Ez a polc készült tér alumínium, rozsda, valamint anti‑korróziós funkciók, nem sérült-vizes környezetben, mint a konyha vagy a fürdőszoba.Ez a polc készült tér alumínium, rozsda, valamint anti‑korróziós funkciók, nem sérült-vizes környezetben, mint a konyha vagy a fürdőszoba.A termék lehet forgatni 180 fok,így lehet, hogy mire van szüksége.A magasság a polcok között állítható lesz.Használhatja, hogy az ön igényeinek.Az üreges kialakítása az alsó oldalon teszi a polcon több szellőző.A kivehető polc megkönnyíti a tisztítást kényelmesebb, de nincs hová elbújni tiszta foltok.Erős teherbírás tudja elviselni 100 kg.Ez a polc elsősorban a konyha, a fürdőszoba áruház fűszerezés üveg vagy közös elemek.A falra szerelhető kialakításnak köszönhetően a legtöbb használja a háromdimenziós térben is használható tartományon belül jelentkezni.Az elemek nagyon kényelmes, hogy szakács, ugyanakkor búcsút a rendetlen, hozok tiszta, rendezett, szép, kényelmes.Szolgáltatás : 1. Ez a polc elsősorban a konyha, a fürdőszoba áruház fűszerezés üveg vagy közös elemek.A falra szerelhető kialakításnak köszönhetően a legtöbb használja a háromdimenziós térben is használható tartományon belül jelentkezni.2. Ez a polc készült tér alumínium, rozsda, valamint anti‑korróziós funkciók, nem sérült-vizes környezetben, mint a konyha vagy a fürdőszoba.3. Az elemek nagyon kényelmes, hogy szakács, ugyanakkor búcsút a rendetlen, hozok tiszta, rendezett, szép, kényelmes.4. A termék lehet forgatni 180 fok,így lehet, hogy mire van szüksége.A magasság a polcok között állítható lesz.Használhatja, hogy az ön igényeinek.5. Az üreges kialakítása az alsó oldalon teszi a polcon több szellőző.A kivehető polc megkönnyíti a tisztítást kényelmesebb, de nincs hová elbújni tiszta foltok.Erős teherbírás tudja elviselni 100 kg.Spec : Elem Típus : Konyha Shelf Material : Space Aluminum Color : Ezüst + Pink Product Méret : Kb. 59x30.2x11.6cm / 23.2x11.9x4.6in Súly : Kb.2041g/72oz Specification : 3 layer Application : Konyha, bathroom Punchfree alkalmas falfelület : Automatikusan töltse ki durva felületek belül 3 MM, már nem korlátozódik a sima felületek, kerámia, fém, üveg, fa.Punchfree nem alkalmas a fal felület : Festett fal, fal, vakolat, beton fal, tapéta wall Holefree telepítési módszer : Egyszerű telepítés hat egyszerű lépésben (Megjegyzés : Meg kell várni, 72 óra után a ragasztót kell alkalmazni.Kérlek, viseld, hogy megakadályozzák, hogy a ragasztó ne érjen a bőr, illetve ne engedje, hogy gyermekek nyúlj hozzá!) A sarokban telepítés kell 5.4 mm-re a faltól, így közel a wa.

Tulajdonságok

3 layer :
Application:
Kitchen, bathroom
Punchfree suitable for wall surface:
Automatically fill up rough surfaces within 3MM, no longer limited to smooth surfaces, ceramic tiles, metal, glass, and wood. :
Punchfree is not suitable for wall surface:
Painted wall, plaster wall, cement wall, wallpaper wall :
Holefree installation method:
Easy installation in six simple steps (Note:
You must wait 72 hours after the glue is applied. Please wear to prevent the glue from touching the skin, and do not let children touch it!) The corner installation needs to be 5.4mm away from the wall so that it can be close to the wa

A vásárlók is választanak