.

.

DIY 5D Nagy Gyémánt Festmény Készletek Felnőttek számára, Hó Mókus Festék Gyermek Gyémánt Művészeti Számú Készletek,Strasszos Kristály Hímzett Képek Művészetek,a Haza Fali Dísz Tér Gyémánt (60x180cm/24x72in)

DIY 5D Nagy Gyémánt Festmény Készletek Felnőttek számára, Hó Mókus Festék Gyermek Gyémánt Művészeti Számú Készletek,Strasszos

HUF 1524.15

Az összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

SZUPER FLASH GYÉMÁNT : Bűvös négyzet gyémánt javult alapján gyanta, gyémánt.Vannak 26 szakaszok, így el nem kapják a fényt, csillognak, erős harmadik dimenzió pedig az lesz, hogy nem fakulnak.A NAGY FELBONTÁSÚ ANYAG; Magas, tiszta olaj festmény vászonra, amely megvastagodott vízálló világos film fedelet, hogy tartsa meg a képet ragadós, majd tartsa a gyémántokat a hely, a szimbólumok egyértelmű, könnyen olvasható.Adjunk Több Móka, Hogy az Élet : Ez egyszerű, de érdekes, hogy a gyémánt festmény, amely gyakorlat a gyermekek gyakorlati képesség, koncentráció, szintén csökkenti a stresszt, illetve fenntartani a türelem.Ez a legjobb választás az ön számára, hogy időt tölteni otthon.Élvezheti a szórakoztató, hogy kézzel a családjával.EGYEDI SZÉPSÉG, DIVAT, DESIGN : Ha úgy gondolja, hogy a dekoráció a ház unalmas, hétköznapi, a Cross Stitch Gyémánt Festmény Készletek segíthet megoldani, Hogy a nappaliban, a hálóban, más szobák élénkebb.ÉLVEZZE & PIHENTETŐ MAGAD : Gyémánt festmény tapasztalat egyfajta eredmény.Élvezheti a folyamat a nagy teremtés, hogy békés, enyhíti a stresszt.Ez a méret alkalmas a kezdőknek pedig be lehet fejezni gyorsan.Széles körben used5 D DIY gyémánt a festmény jelenleg a legnépszerűbb DIY dekoráció.DIY gyémánt festmény kit növeli a gyakorlati képesség, hozz egy jó intim tapasztalat, hogy a család.Üdvözlettel, hogy a család, barátok, meg a szép emlékek!Anyag : strasszos + vászon A csomag tartalma : 1x HD festmény canvas Fancydiamond1x Point Gyémánt Pen1 gyémánt tray Several zipper lock pockets DIY lépéseket : 1. Vegye ki a gyémánt készletek, megnézem, ha kész.2. Alkalmazni a megfelelő agyag a tollhegyet, hogy tegye ki a részét a védő film a vásznon.3. Megtalálni a megfelelő gyémánt táska szerint a szám vagy betű, tedd a gyémánt a tálcát, rázza.4. Használja a toll hegyét, hogy felszívja a gyémántot, majd nyomja meg a megfelelő pozíciót a vásznon.5. Használja a könyvet, hogy nyomja meg a gyémánt a vásznon, hogy feszesebb.6. Végül, roll-up, a gyémánt alakú képet, majd mentsük.megjegyzések : 1. A gyémántok nem ehető, kérem, ne hagyja, hogy gyermekek játszanak a balesetek elkerülése érdekében például a nyelési.2. Gyémánt festmény, könnyebb, szebb, mint a cross stitch.3. A rajzok kell tartani a tiszta, különben a tapadóerő hatással lesz.4. Lehet, hogy nehézségek a befejezése folyamat, de ez is javítja, atlétikai képesség, valamint a szellemi mozgékonyságot.5. Nem fluoreszkáló ügynök hozzátette, hogy a szövött vagy gyémánt szemcsék, nem árt a szemnek.6. Nem tartalmazza a képkeret.7. Nagyon egyszerű, bárki, aki nem érti, hogy a képet teljes klasszikus alkotás.Így élvezni!.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak