.

.

Kolibri Hamvasztás Urnák Hamvasztás Urnák az Emberi Hamvakat Felnőtt Temetés, Temetést, Columbarium vagy Otthon, Hamvasztás Urnák az Emberi Hamvakat Felnőtt 200 Köbméter Hüvelyk (Kolibri, Nagy/Felnőtt)

Kolibri Hamvasztás Urnák Hamvasztás Urnák az Emberi Hamvakat Felnőtt Temetés, Temetést, Columbarium vagy Otthon, Hamvasztás

HUF 21053.25

Az összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

⋆ Olyan EGYEDI, MINT AZ ÉLETET jelképez ⋆ A HAMVASZTÁS URNÁK vannak kialakítva, hogy nem csupán egy végső nyughelye a szeretett egy örökké, de szolgálhat a gyönyörű műalkotás belül a haza, hiánypótló, vagy columbarium. ⋆ Egy GYÖNYÖRŰ LÉLEK MEGÉRDEMLI, hogy EGY SZÉP TRIBUTE ⋆ A tervezők szentelt létrehozása az URNÁK A HAMVAKAT, hogy szem előtt tartva, amely lehetővé teszi számunkra, hogy hozzon létre mély, spirituális, gyönyörű, nyugodt tervez, hogy valójában jelentést hordoznak.Ez a HAMVASZTÁS URNA körülbelül 10" H x 7" W-funkciók egy lebegő kolibri. ⋆ 100% ÚJ, SOHA nem HASZNÁLT ⋆ A hamvasztás urnák az emberi hamvakat felnőtt vagy SIMA, SZILÁRD SÁRGARÉZ, TARTÓS. ⋆ KÉZMŰVES GONDOSSÁGGAL ⋆ Minden hamvasztás urna épített 100% - os réz -, majd aprólékosan kezem vésett a részletekre.Minden hamvasztás urnák a felnőtt hamu közé bársony táska, s ezt érezte alján, hogy megvédje a bútorok, a karcolásoktól. ⋆ ELÉGEDETTSÉG GARANTÁLT ⋆ az idő a gyász, megértjük, hogy néha egy ügyfél meggondolja magát arról, hogy egy vásárlás - azt akarjuk, hogy teljesen elégedett.Kínálunk INGYENES VISSZATÉR minden hamvasztás urna.Nem teszek fel kérdéseket.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak