.

HUF 29700.00

Az összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

Tesz egy emlékezetes egy-az-egy-fajta egyedi ajándék, vagy dekoráció az otthoni vagy irodai!.LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK MÉG MA, HOGY EGY AJÁNLATOT, EZT A LISTÁT!.UACC bejegyzett kereskedő #RD110 pedig régóta tagja a Kézirat Társadalom - Az üzleti 1981 óta. Kínálunk hiteles aláírást & kéziratok, valamint minden vásárlás mögött egy eredetiséget igazoló tanúsítvány - Vásároljon bizalommal!.Azért vagyunk itt, hogy válaszoljon a kérdésekre akkor lehet tekintetében ez, vagy bármely másik darab.Van egy kiváló hírnevét, az alaposság, a kutatás, az üzleti tisztesség, s a szolgáltatást az ügyfelek.GEORG VON TIESENHAUSEN A rakéta tudós írta az aláírás ezt a kártyát ellátott nyomtatott rakéta Nyomtatott Lapot Aláírt Tintával : "Georg von Tiesenhausen/Volt tagja a/von Braun rakéta csapat", 5½x3½ kártya.Nyomtatott kép egy növekvő rakéta balra az aláírás.Rakéta tudós Georg von Tiesenhausen (b. 1914) dolgozott Wernher von Braun a Peenemunde, hogy fejlesszék a német V-2 rakétákat a második világháború alatt.A háború után jött az Egyesült Államokba von Braun keresztül Művelet Gemkapocs 1953-ban. Tiesenhausen különös specialitása volt a földi berendezései.Ő volt a felelős a fejlődés, a Saturn V rakéta kilövése felszereltség Cape Canaveral, Florida.Von Tiesenhausen is jóvá az első design a Lunar Rover.Jó állapotban van. - Kérem, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése van, vagy további információkat.HFSID 269206.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak