.

.

Hermione Baba 3D Cserepes Növény Fal Falfestmények a Nappali, Hálószoba, Kanapé, Háttérben a Tv Falra Háttér, Eredetiség Matrica Ajándék, DIY Fali Matrica Fali Dekor, Fali Dekoráció (Piros, Nagy)

Hermione Baba 3D Cserepes Növény Fal Falfestmények a Nappali, Hálószoba, Kanapé, Háttérben a Tv Falra Háttér, Eredetiség Matrica

HUF 3292.65

Az összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

【Távolítsa el a Védőfóliát】— vannak karcolások, illetve buborékok a védőfóliát a darab, alkalmazása miatt termális lézer gyártási folyamat.Látni fogja a tökéletes fényes, tükröződő felület egyszer fólia eltávolítása után a termék telepítése (A védőfólia egy matt felület.). 【Tiszta A Fal Telepítése előtt】— Kérjük, vegye figyelembe, hogy tisztítsa meg a portól, amely láthatatlan az emberi szem a falon vagy a termék fog esni, hogy 24 órán belül. 【Több Magas Fokozatú & Tartós】— köszönhetően a 3 D-s, Világos, Fényvisszaverő, illetve az Öregedés Ellenálló 2mm vastagságú akril anyag, ez egy több magas fokozatú tükör hatását, de sokkal hosszabb élettartam, összehasonlítva a hagyományos bakelit fali matrica. 【Megbízhatóbb Ragasztó】—A ragasztó réteg esetén a 0,1 mm-2mm, ami több, rugalmas, alkalmas mind a sima, enyhén érdes, vagy texturált falak, pedig erős a viszkozitás. 【Élvezi A jó DIY】—Csak peel & stick össze a termék teljes méretű sablont, ez egyszerű, de szórakoztató, mint a puzzle. 【, Amit kapsz】-44 db 2mm vastag akril matrica, összeszerelt 35-hüvelyk széles 74-hüvelyk magas, teljes méretű sablont, valamint a barátságos kiszolgálás.Különleges Megjegyzés : Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Védőfóliát el kell távolítani után a termék telepítését.Vannak karcolások, illetve buborékok a védőfóliát a darab, alkalmazása miatt termális lézer gyártási folyamat.Látni fogja a tökéletes fényes, tükröződő felület egyszer fólia eltávolítása(A védőfólia egy matt felület.) Kérjük, Tisztítsa meg a Por a Fal telepítése előtt, különben könnyen leesik. Kérjük, használja a hő fegyvert, vagy más eszközök, ha el kell távolítani, hogy ne használja a brute force, ellenkező esetben sérült a falon. Felállítottunk egy fényes fotózás környezet, ami a 3 D-s hatás jobban érvényesül, talán van egy kis különbség a különböző fények.Egyéb Jellemzők : - a Díszes Csomagolás : A termék felhasználása fiókban stílus tökéletes csomagolás, doboz, könnyű szétszedni, elég az ajándékozás. Magas Hozam : A termék megfelel a két minőség-ellenőrzési folyamat mértékének növelésére a legjobb termékeket. Alkalmas Több Forgatókönyv : A design alkalmas a legtöbb forgatókönyvek, előszoba, nappali, hálószoba, étkező, konyha, gyerekszoba szoba, gyerek szoba, tanyát stb.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak