.

.

Hüllő Úszunk Platform Rock,Teknős Etetés Lemez, Lap étel Étel Pihenő Terasz Köszörülési Szög Vízzel Tál Hüllő Szőnyeg Tisztító Eszköz sikerült volna Sárkány Gyík Búbos Gecko Kaméleon Béka.

Hüllő Úszunk Platform Rock,Teknős Etetés Lemez, Lap étel Étel Pihenő Terasz Köszörülési Szög Vízzel Tál Hüllő Szőnyeg Tisztító

HUF 2428.65

Az összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

A rock lemez hagyja, hogy a hüllő őrölni a köröm könnyen.Tudod, hogy néhány étel a platform, így a teknősök lehet enni a peronon.Ez lehet használni, mint egy sütkérező platform, vagy etetés lemez.ANYAG-A sütkérező platform készült kiváló minőségű kő,amely a nehéz szerkezetű, természetes színű,biztonságos, tartós.A víz a tál kiváló minőségű kerámia,nem mérgező ,tartós, stabil .A hüllő kókusz rost szőnyeg biztonságos a pet.Eszközök tisztítása készülnek, kiváló minőségű műanyagból készült , lehet többször is tisztítani, újrafelhasznált, tartós.JÓ HIDRATÁLÓ & MELEGEN-A kő lemez is felszívja a vizet, lassan pároljuk, majd bocsátanak ki a nedvességet,jó hidratáló hatású.Lehet helyezni a nap alatt lámpa vagy úszunk izzó elnyeli a hőt, hogy tartsa a kellemes hőmérsékletet.Természetes kövek elnyeli a hőt, hogy melegen tartsam .Az alján a rock lemez célja, négy EVA párna megakadályozza csúszik.HÜLLŐ SZŐNYEG&KERÁMIA TÁL-A kör szélén hatékonyan megakadályozza, élelmiszer megdönteni, majd öntsön.Kókusz szőnyeg lehet alján lévő hüllő, a tankok pedig párosítva úszunk platform, kerámia tál időt takaríthat meg a tisztítást.MÉRET-Az etetés lemez : 11"X5-ös.5"(LXW).A kerámia tál : 5.1-es átmérővel ,1.1-es magasság.A hüllő szőnyeg : 19.6"X11.8"(LXW).Alkalmas kisebb hüllők, mint például sikerült volna sárkány,gekkó, százlábúak,kígyó, gyík, pókok, kaméleon.Csomag Tartalmazza. 1db Hüllő Úszunk Platform. 1db Kerámia Tál. 1db Kókusz Rost Szőnyeg. 1db Mini Tisztító Eszköz. 1db Etetés Eszköz.Ez a hüllő úszunk platform menedék, menedék hely egy hely a pihenésre a teknős, teknős, gyík, kígyó, gyík, szakállas sárkányok, stb Nyújt a kisállat, egy otthon, egy törzshelyén, egy játszótér - minden egy.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak