.

HUF 3712.50

Az összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

7075-O Alclad Alumínium Lemez.Vastagság : 0.125".Szélesség : 24 cm.Hossza : 36 cm.Befejezés : Alclad. 7075 az egyik legnagyobb szilárdságú alumínium ötvözetek áll rendelkezésre.Az erő-súly arány kiváló, az ideális használt erősen hangsúlyozta, alkatrészek. 7075 Alclad Alumínium Lemez van egy réteg, tiszta alumínium ki a felszínre a fokozott korrózióvédelem.MEGJEGYZÉS : az "O" természete rendkívül puha, hogy lehetővé teszi az alkotó ezt a ötvözet, ami nem lehet a nehezebb kedélyek.Hőkezelés szükséges, hogy elérje nagy szilárdságú kialakítása után.7075-O Alclad Alumínium Sheet Thickness : 0.125"Szélesség : 24 inches Length : 36 inches Finish : Alclad Tolerances : Vastagság : (+/-0.0045) Szélesség : (+/-0.063) Hossz : (+/-0.063) Megjegyzések : INFORMÁCIÓK ERRŐL a TERMÉKRŐL : Malom kész alumínium lemez tartalmazhat kisebb felületi karcolásokat, vagy karcolások a kezelés, nyírás műveletek.Ez főleg az oldalsó felület, ahol az anyag már kezelte a nyírás a méret.Mindent megteszünk, hogy maradjon egy minimális, de néhány várható.Hossza, Szélessége Eltérések a következők : (plusz vagy mínusz 1/16 hüvelyk a méretet.).

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak